Microsoft Office 365 Business

Adrana Internațional oferă servicii exclusive de Office 365. În cazul în care nu ești familiar cu pachetul, ți-am pus la dispoziție o serie de informații ajutătoare

Office 365 înseamnă siguranță și securitate

Cel mai important lucru pentru o companie care își urcă toate datele și serviciile în cloud este lipsa momentelor de downtime. Aceste momente în care sistemul nu este disponibil costă compania momente în care angajatul nu este productiv. Deci bani. Microsoft Online Services garantează un procent de 99% uptime. Cum? Microsoft deține mai multe data center-uri. Odată ce există o întrerupere la unul, următorul acționează ca backup. Astfel, downtime-ul este eliminat aproape în totalitate.

Avantaje

Office 365 vine la pachet și cu Teams

Teams este locul întâlnirilor online cu echipa. Programul și capabilitățile sale fac posibilă prezența online a 250 de oameni în același timp. Pentru a discuta proiecte sau a arăta documente importante, există opțiunea de partajare a ecranului. Astfel, toată lumea vede același document, în același timp. Toate serviciile de până acum se pot conecta în mod facil între ele

Office 365 include SharePoint Online care facilitează colaborarea

SharePoint Online are un spațiu de stocare suficient de mare pentru toate fișierele tale, disponibile de oriunde, oricând cu posibilitatea de control al accesului la ele. Astfel, tu și echipa ta puteți lucra de oriunde, doar prin partajarea documentelor în timp real. Acest lucru este posibil pentru 2 sau mai multe persoane în același timp. Dacă rămâi fără conexiune la Internet, este posibil gestionarea offline a documentelor și continuarea utilizării lor.

Office 365 permite instalarea celor mai recente aplicații

Aplicațiile Microsoft pot fi instalate pe orice dispozitiv dorești. Ai de ales dintre mai multe planuri. Spre exemplu, îl poți alege pe cel în care instalezi Office pe 5 computere PC sau MAc și 5 tabele. Astfel, toată echipa are suita Office și puteți comunica oricând și oriunde. Aplicațiile sunt disponibile și pe telefoanele mobile de tip Windows Phone, iPhone® și Android.

Descoperă noua platformă Microsoft 365 Business

Noua platformă Microsoft este un cloud de performanță care combină tot ce este mai bun în clasa sa, adică aplicatiile pachetului Office, servicii inteligente în cloud și securitate avansată pentru firme mici și mijlocii.

Pachetul Office Complet

Outlook, Word, Excel, PowerPoint și OneNote pentru Windows sau Mac (plus Access și Publisher doar pe PC). Complet instalate și actualizate permanent, pentru fiecare computer din companie. Actualizate și pe dispozitivele mobile IOS, Android sau Windows.

Instalează Office 365 pe mai multe dispozitive - PC, Mac, Android și iOS

Licența pentru Aplicațiile Microsoft 365 pentru firme permite instalarea pachetului pe 5 calculatoare, 5 tablete și 5 telefoane ale unui utilizator. Ai întotdeauna toate aplicațiilepachetului, indiferent de echipamentul pe care lucrezi - un computer staționar, laptop, telefon sau tabletă.

Gestionarea dispozitivelor

onfigurați și aplicați caracteristici și setări de securitate pe PC-uri cu Windows 10 și dispozitive cu iOS sau Android®. Controale simplificate pentru computerele companiei. Implementați și instalați automat actualizări pe computerele cu Windows 10.

Te-ai hotărât? Cumpără pachetul Office 365 acum! COMPLETEAZA ADRESA DE EMAIL SI UN CONSULTANT VA VA CONTACTA IN CEL MAI SCURT TIMP