Servicii de internet de inalta calitate

   

Beneficii pentru accesul la Internet prin reţeaua noastră

Serviciul de acces la Internet oferit de compania noastră este o soluţie premium ce oferă conexiune de mare viteză, simetrică, nepartajată şi garantată, cu parametrii de performanţă garantaţi.

Experienta

Avem peste 16 ani de experienţă pe piaţa furnizării serviciilor de Internet, iar acest lucru ne permite să vă oferim o gamă largă de servicii pentru accesul la Internet, dând dovadă de flexibilitate, operativitate şi securitate.

Cost accesibil

Fiind un Internet provider ce foloseşte propriul transport prin fibră optică, putem oferi un serviciu complet destinat utilizatorilor rezidenţiali ce doresc conectare permanentă la Internet fix, viteză mare, trafic nelimitat în Internet dar şi un cost accesibil.

Uptime 99%

Ne mândrim cu faptul că soluţiile alese ingenios ne permit să depăşim standardele de uptime, performanţă şi securitate, garantând totodată clienţilor o creştere mai rapidă a afacerilor permiţându-le economii considerabile în bugetele operaţionale IT.

Alege NELIMITAT pentru afacerea ta

Am gândit pentru tine cele mai avantajoase servicii și pachete de servicii, cu prețuri accesibile și la oferte greu de refuzat.

Oferta disponibila doar pentru complex EXPO Market Doraly! COMPLETEAZA ADRESA DE EMAIL SI UN CONSULTANT VA VA CONTACTA IN CEL MAI SCURT TIMP